Is er in je privé omgeving een kind geboren en ben je op zoek naar een kraamcadeau origineel voor een jongen, meisje om misschien wel een tweeling? Dan is het leuk om een persoonlijk kraamcadeau te geven. Met persoonlijk bedoelen we dat het cadeau geheel persoonlijk wordt gemaakt. Er wordt dus een naam op gegraveerd van het kind, wat het zo natuurlijk zeer persoonlijk maakt. Wij gaan verder op de mogelijkheden in.

Met geboortekaartje

Je kunt een geboortekaartje laten personaliseren door een naam erin te laten graveren. Het bijzondere hiervan is dat dit ook in glas gedaan kan worden, waardoor de naam voor altijd in glas gemarkeerd staat. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een bokaal of award. Dit is een cadeau dat zeker voor ontroering zal zorgen bij de ouders van het kind en dus zeker de moeite waard.

Morgen al in huis

Normaal gesproken duurt het natuurlijk een aantal werkdagen voordat een gegraveerd cadeau gemaakt is. Omdat een geboorte niet iets is wat je van te voren kunt plannen, hebben wij hier dan ook begrip voor. Als je een kraamcadeau origineel de volgende dag al geleverd wilt hebben, neem dan even contact met ons op en wij maken er ruimte voor in de planning.